Handledning

Handledning


Vi på CFTinstitutet erbjuder handledning i Compassionfokuserad terapi och Compassion som förhållningssätt både individuellt och i grupp. Varmt välkommen att ta kontakt om du är intresserad av handledning. Vi kommer gärna ut till Din arbetsplats om det passar Er bättre. Online går också bra. 


Vi håller kontinuerligt handledningsgrupper som en del av vår 1-åriga utbildning. Andra uppdragsgivare för handledning har varit

Örebros Ungdomsmottagningar, Studenthälsan i Lund, Primärvård, Psykiatrin och Onkologen i Region Skåne samt privata vårdgivare.


Både Linda och Jernett har särskild utbildning i handledning i CFT. Jernett har även utbildning i handledning för vårdpersonal. Linda går KI´s handledar och lärarutbildning. 

Tidigare deltagare säger så här:


"En tillåtande lärandemiljö i gruppen, prestigelöst, och engagerat."


"Kunnig och engagerad handledare, satte ramarna fint och fördelade tiden. Skapade en prestigelös och trygg miljö i gruppen. Följsam och jämlik."


"Handledaren är mycket vänlig, hjälpsam, kunnig och stöttande. Jag fick alltid en ny vinkling på det jag funderat på. Och hade ny kunskap med mig därifrån."

Handledningsgrupp i CFT

Datum finns nu för hösten 2023. Fokus kommer att ligga på att
utvecklas som terapeuter inom CFT genom att fokusera på både egen process och arbete med klienter. Vi strävar efter ett varmt, icke-dömmande och nyfiket klimat i gruppen. Det finns ännu plats i vårens grupp. Varmt välkommen. 


Hur?

Online via Zoom

4 x 3h 

Max. 3 deltagare per grupp.


För vem?
Dig som redan använder CFT som en del av ditt arbete och vill utvecklas vidare. Kanske känner du dig osäker på vissa delar och vill utvecklas inom dessa. VI har fokus på såväl yttre som inre processer, och strävar efter ett lekfullt och ickedömmande klimat i gruppen. 


När?


Våren 2024


Vårens grupp är fullbokad. Anmäl ditt intresse för att erbjudas plats i kommande grupper. 

Pris

Pris: 2250 kr/ tillfälle inklusive moms 

Anmälan gäller samtliga 4 handledningstillfällen. 


Gruppen hålls av Linda Wiik. 
 
 
 
 

Skicka en handledningsförfrågan